Comunicat de Revista del Vallès

 

Revista del Vallès, 1940-2013:

Adéu i gràcies

 

01-PORTADA-21-JUNIO-(1)

Estimats lectors: el número que teniu a les mans és el darrer de REVISTA DEL VALLÈS. Després de 72 anys, 9 mesos i 3 setmanes, la nostra revista deixarà d’acudir a la seva cita setmanal amb tots vostès la setmana que ve. Som conscients que es tracta d’una decisió dolorosa per a tots: per a l’empresa editora, per a la comarca del Vallès Oriental, per a Granollers, per als lectors, subscriptors, anunciants, col·laboradors… La decisió es pren després de molts mesos de dificultats econòmiques que hem intentat superar posant en marxa diverses mesures al llarg dels darrers anys que no han donat els resultats esperats.

 

LA FORTA CRISI GENERAL QUE ENS AFECTA, la particular i especial que pateixen els mitjans de comunicació de premsa escrita i que ha afectat d’una manera especial les publicacions de caire local i comarcal, la disminució de la publicitat, la desaparició de quioscos, el descens paulatí de les vendes en cada exercici degut a l’aparició de nous sistemes d’informació a través d’Internet, han fet inviable la continuïtat d’aquest projecte periodístic, professionalitzat des de fa uns quants anys, treballadors tots ells que s’han dedicat amb passió a la seva tasca i als quals agraïm el seu esforç.

 

SOM CONSCIENTS, amb tristesa i pena, del que representa i representarà el tancament d’aquesta revista que en el decurs gairebé de 73 anys (els hauria complert el proper mes d’agost) ha estat tot un referent per a milers i milers de granollerins i vallesans. Al llarg de tots aquests anys, REVISTA DEL VALLÈS ha esdevingut una revista comarcal i familiar que ha informat de totes les coses que passaven a la nostra comarca. Ho ha fet, durant tots aquests anys, gràcies als centenars de col·laboradors, periodistes i treballadors en general que hi han passat. Cadascun d’ells –comandats pels diferents directors que han estat al capdavant de la publicació- ha marcat un un estil i una manera d’entendre el periodisme, fet sempre pensant en els lectors, els principals protagonistes d’aquesta iniciativa que es va posar en marxa el 1940 tot coincidint amb la celebració de la Festa Major de Granollers. A tots ells, moltíssimes gràcies.

 

ÉS EVIDENT TAMBÉ QUE ÉS EL MOMENT DE DONAR LES GRÀCIES a les entitats, institucions, partits polítics, ajuntaments i societats de tota mena que al llarg de tots aquests anys han confiat en nosaltres, tot proporcionant-nos informació de les activitats que han organitzat amb la confiança de fer-les conèixer a la població. I en aquesta llista infinita d’agraïments hi ha també, evidentment, els subscriptors, fidels a la publicació en alguns casos, des de fa moltíssims anys; sense oblidar, per la seva importància i trascendència, els anunciants, els quals amb el seu suport i confiança han esdevingut un pilar principal a l’hora de fer realitat un projecte que ha marcat i marcarà història, ja que 73 anys són molts anys, com ho demostra el fet que hi hagi molt poques publicacions a Catalunya i Espanya que hagin arribat a aquesta xifra.

 

REVISTA DEL VALLÈS s’acomiada de tots vostès des del dolor  i la tristesa com ja hem remarcat, però amb l’esperança i el desig que els temps futurs siguin, econòmicament i socialment, millors per a tots. Estem convençuts que ens trobaran a faltar tant com nosaltres els trobarem a faltar a vostès. Adéu i moltes gràcies.

 

TARAFA, EDITORA DE PUBLICACIONES SL

Datos de contacto

Redacción y administración
Teléfonos:
93 870 6123 - 93 879 55 87 - 93 870 77 26
Fax: 93 870 77 26
E-mail: revista@revistadelvalles.com

Publicidad
Teléfonos: 686 156 003 - 637 484 240
E-mail: publicitat@revistadelvalles.com

Redes sociales

Categorias principales

Desarrollado por AGSBD
Copyright © 2012 Revista del Vallès - Todos los derechos reservados
Nota a las Fuentes